Autor: 021/Foto: Uživo sa novosadskih ulica

Novi Sad
18.06.2016.
21:05
Jedna osoba povređena je u udesu koji se oko 20 časova dogodio na raskrsnici Rumenačke i Bulevara Jaše Tomića na Detelinari.
  • Ocevidac

    21.06.2016 09:09
    Hmm
    Pravi ocevidac da si bio tamo znao bi nebi ovde pisao gluposti inace zena sto vozi zuti citroen je moja komsinica i poznata je po bahatoj i brzoj voznji tako da se ovakav epilog i ocekivao i sva sreca da nije niko nastrafao jer u audiju je bila trudnica u osmom mesecu trudnoce i mala beba a o brzini citroena govori to da se okrenuo za 180 stepeni i okrenuo audi u koji je udario sa strane bio sam tamo i video trenutak udara.
  • Pravi ocevidac

    20.06.2016 09:48
    Koga stitite?
    Taj Audi sa KG tablicama jurio kroz Rumenacku, jedva stao na crveno na semaforu.
    Cim se upalilo zeleno svetlo, vec je bio na pola raskrsnice i zatim se cuo sudar automobila. Ne znam odakle je zuti Sitroen dosao, verovatno skretao u Janka Veselinovica, dok je Audi posle sudara ostao okrenut za 180 stepeni (isao je ka sajmu).
  • Ocevidac

    19.06.2016 19:52
    Trudnica je bila u audiju a citroen je prosao kroz crveno svetlo brzinom vecom od 100 kilometara na sat kretao se iz pravca janka veselinovica ka jasi tomicu i naleteo na audi
  • Bajker

    19.06.2016 16:27
    Rigoroznije kazne za vozace automobila! Bahatost na nivou! Sami izmedju sebe ce se poubijati.
  • Detelinarac

    19.06.2016 10:56
    da se nadovezem na komentar @Janac ..
    i zasto pauk ne nosi nepropisno parkirana vozila ispred "cuvenog" kafica/kafane koja zakrce pola raskrsnice?
    Skrenuti desno u Rumenacku je prosto nemoguce nego se ceka u srednjoj traci za pravo da bi se skrenulo desno ?!?
    Da li je moguce da nikome to ne smeta ??? Ima li gospoda iz parking servisa prijave po pitanju ove raskrsnice? Ja bih rekao ni jednu s obzirom da ih nikada nisam za sve ove godine video da nekoga odnose!!!

  • H2O

    19.06.2016 08:42
    skoro neko obavestenje o havariji
    pipracci
    povratku vode
    nista?
    ne da Bokan?
    on ima ?
    ostalima ne treba?
  • Edi

    19.06.2016 06:45
    Jel treba komentar kako je doslo do udesa kad vidite model auta? Audi. Ma hajde vise mi dosta tih primtiviaca sa brda sa divljanjem sa bahatoscu preticu preko 3 trake
    niko ama niko od njih ne daje zmigavac, ruka preko otvorenog prozora vani visi, celava glavurda debelo prasence i jos bi da se svadjaju tuku nasilje agresija cim im kazes kako voze.
    Kako bi Vas ja sredio sve do jednog kao u Holandiji oduzimanje automobila za svaku gresku trecu koju vas uhvate. Nema kaznjavanja ovde. Svaka cast dobrim soferima Krajine. Nikad ovako Vojvodjani nisu vozili da budemo na jasnom.
  • Janac

    18.06.2016 22:56
    Gledajuci sliku, zuti citroen je pokusao da skrene u Janka Veselinovica i nije video vozilo koje se kretalo Rumenackom ulicom. Ja tu zivim blizu, ovakvi sudari su dosta cesti...

    Da na tom cosku stoji policija, stalno bi imala sta da radi, te ulice su neprohodne od automobila sto stoje parkirani na kolovozu, pa je neka na Rumenackoj slobodna samo jedna traka, a ista stvar je i sa Janka Veselinovica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna